Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Verzending en retouren

Het veilig verzenden van planten moet natuurlijk uiterst secuur gebeuren. Planten zijn kwetsbaar en hebben een beperkte houdbaarheid. Wij van Plantenreus.nl doen ons uiterste best om de planten zo goed mogelijk bij jou in huis te krijgen.

Omdat het gaat om houdbare producten geldt de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen op deze producten helaas niet. Echter willen wij jou wel zo goed mogelijk helpen, mocht er toch iets mis zijn met het bestelde product.

Mocht je dus niet tevreden zijn om wat voor reden dan ook? Neem contact op met info@plantenreus.nl en we zullen samen op zoek gaan naar een oplossing! Verzending binnen Nederland is altijd gratis. Voor de verzending naar Belgiƫ rekenen we 3 euro per bestelling!

Verzending

Bij de verzending van planten wordt er rekening gehouden met de kwetsbaarheid van de planten. Samen met een specialist uit de sierteelt sector heeft onze leverancier speciale verpakkingen ontwikkeld waardoor de planten veilig door heel Europa als pakket verstuurd kunnen worden.

De kamerplanten zitten zo goed verpakt dat deze zelfs ondersteboven verstuurd zouden kunnen worden. Daarom komen ze altijd secuur en goed verpakt bij jou thuis aan en krijg jij altijd gezonde, verse en groene planten thuis. Graag gedaan! šŸ˜‰