Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Kamerplanten vinden per ruimte

Ben jij op zoek naar een kamerplant voor een specifieke ruimte in huis of op kantoor? Zoek deze dan via onze speciale “ruimte” categorieën waarmee wij jouw zoektocht zo gemakkelijk en snel mogelijk willen maken.

Via onze klanten kregen wij in eerste instantie vaak de vraag welke planten het beste geschikt waren bij verschillende ruimtes in het huis. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer, slaapkamer of huiskamer.

Wij zouden dé Plantenreus natuurlijk niet zijn, als wij hier niks mee zouden doen. Vandaar dat wij deze nieuwe categorieën in het leven hebben geroepen om zo aan jullie wensen en vragen te voldoen en jullie de beste en meest geschikte planten per ruimte voor te schotelen.

Kamerplanten voor 4 verschillende ruimtes

De verschillende ruimtes in huis en op kantoor hebben wij in 4 verschillende categorieën gezet. Dat zijn de volgende 4 ruimtes geworden:

Hopelijk vinden jullie nu heel gemakkelijk en snel de juiste planten waar jullie naar op zoek zijn.

Ons team van plantenspecialisten staat voor je klaar!

Mochten er alsnog vragen zijn? Geen probleem! Ons team van plantenspecialisten staat dag (en soms ook nacht) voor jullie klaar om alle jullie vragen te beantwoorden en om samen op zoek te gaan naar de meest geschikte planten.

Neem nu contact op via info@plantenreus.nl om de hulp in de schakelen van onze gemotiveerde team!