Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Groene relatiegeschenken

Op zoek naar groene relatiegeschenken? Bekijk dan nu het uitgebreide assortiment op Plantenreus.nl! Ze worden gratis op het gewenste adres bezorgd en kunnen gepersonaliseerd worden!

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Groene relatiegeschenken kopen

Wil je graag relatiegeschenken geven die duurzaam zijn? Dan zijn groene relatiegeschenken beslist een goede keuze. Hiermee geef je iets wat een lange levensduur heeft en het zorgt voor een nog meer natuurlijke omgeving.

In onze webshop vind je genoeg voorbeelden van groene geschenken. Van bijvoorbeeld een mooie olijf met bijgeleverde diffusor die een heerlijk parfum verspreid tot een prachtige groene plant in een met de hand gevlochten bloempot.

Geef een natuurlijk groen cadeau

Relatiegeschenken groen worden steeds populairder. Dit is helemaal niet zo vreemd en een goede reden om je wellicht hier wat meer in te verdiepen. We willen duurzamer leven en meer rekening houden met het klimaat en milieu. Daar passen groene relatiegeschenken perfect bij.

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een eco systeem met verlichting. Maar ook voor een onderhoudsvriendelijke sanseveria in een mooie pot van keramiek.

Kies voor een plant met een mooi getekend, bijzonder gevormd of roodgekleurd blad. Heb je toch liever een meer bloeiend exemplaar om als groen relatiegeschenk aan te bieden? Geen probleem. Dan is een prachtig rood bloeiende Anthurium met daarbij een heerlijk ruikende interieurparfum het perfect groen relatiegeschenk.

In onze webshop vind je prachtige groene relatiegeschenken

Op zoek naar relatiegeschenken groen? In onze webshop vind je een ruim aanbod. Voor ieder budget vind je een fraai en vooral duurzaam groen cadeau. Bekijk ons aanbod en laat je verrassen. Wil je een bestelling plaatsen?

Gratis bezorgd op het gewenste adres

Wij zorgen ervoor dat de bestelling met groene relatiegeschenken binnen twee of drie dagen op het gewenste adres bezorgd wordt.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er tijdens het verpakken en vervoeren niets van de planten beschadigd kan raken.

Mocht dit echter na ontvangst toch het geval zijn dan leveren we zo snel mogelijk een nieuwe plant of groen relatiegeschenk.

Veelgestelde vragen