Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Eco relatiegeschenken

Ben jij op zoek naar eco relatiegeschenken? Dan zit jij hier helemaal goed! Op Plantenreus.nl vind jij namelijk het grootste online aanbod eco relatiegeschenken!

Bestel ze nu gemakkelijk en ze worden gratis op elk gewenst adres bezorgd. Daarnaast is personalisering uiteraard ook mogelijk. Vragen? Neem gerust contact op via info@plantenreus.nl!

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Eco relatiegeschenken kopen

Meer groen en bewuster bezig zijn met ons klimaat en leefomgeving. Het is iets waar iedereen steeds meer aandacht aan besteed. We proberen op alle gebieden duurzamere keuzes te maken. Daar passen ecologische relatiegeschenken perfect bij.

In onze webshop vind je ruim assortiment aan prachtige eco relatiegeschenken. Wat dacht je van een mooie plant in een Kokodama of een plantenmix in glazen tube met verlichting.

Een eco relatiegeschenk is een schitterend cadeau

De keuze voor meer groen en daarmee meer bewust bezig te zijn met het klimaat en onze leefomgeving is uiteraard een goede beslissing. Een eco relatiegeschenk uitzoeken is vanuit deze visie altijd een uitstekende keuze. In onze webwinkel vind je in ons overzicht een behoorlijke lijst met eco relatiegeschenken.

Een voorbeeld daarvan is een Kokodama. Dit is een natuurlijke vormgegeven bloempot die volledig gemaakt is van natuurvezels met daarin een leuke plant. Deze Kokodama kan je ergens ophangen en met de juiste verzorging heeft de ontvanger echt heel lang plezier van.

Maar ook een plantenmix in een glazen vormgegeven tube met verlichting is een leuk idee. Wil je de ontvanger een kleine plantenjungle geven als eco relatiegeschenk. Dan is een eco systeem met lamp ook een optie. De planten in een eco systeem hoef je bijvoorbeeld geen water te geven of extra plantenvoeding.

Kies de perfecte eco relatiegeschenken uit in onze webshop

Wil je graag eco relatiegeschenken aanschaffen? Dan moet je echt eerste even in onze webshop kijken. Wij hebben verschillende mogelijkheden op het gebied van duurzame en ecologische relatiegeschenken.

Al onze planten komen direct van de kweker en bij ons krijg je verse plant garantie. Zo loop je nooit het risico dat de ontvanger een plant in ontvangst neemt die meer dood dan levend is.

Met verse plant garantie bedoelen we dat mocht er iets niet in orde zijn dat je van ons een vervangende plant krijgt.

Veelgestelde vragen