Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Plantensets

Op zoek naar een prachtige plantenset? Bekijk dan nu ons uitgebreide aanbod plantensets en koop ze gemakkelijk en snel online bij Plantenreus.nl! Ze worden gratis bij je thuisbezorgd.

Geen producten gevonden

Plantensets kopen

Wil je graag een groene oase in je huis creëren of ga je graag voor symmetrie in de een ruimte? Een plantensets zijn een mooie aanwinst voor in je woning.

Door meer planten in huis te halen geef je je huis nog meer een natuurlijke en rustgevende sfeer. Een goede reden om in onze webshop een mooie planten set online uit te zoeken.

Een plantenset voor meer eenheid in de ruimte

Met een duo van twee dezelfde planten of twee verschillende planten maar wel in dezelfde kleur pot geef je de ruimte waar je ze plaatst meer eenheid. In onze webshop vind je een ruime keuze.

Je kan bijvoorbeeld kiezen in formaat. Wil je een paar grote Sansevieria’s of gaat je keuzemeer uit naar een duo met kleine compacte pannenkoekenplantjes?

Maar je kan uiteraard ook een plantenset kopen zoals een set van Begonia Maculata een heel bijzondere plant met een stip patroon op de bladeren.

Zet een plantenset in huis

Natuurlijk kan je planten ver uit elkaar zetten. Maar het is ook mooi om ze als setje bij elkaar te zetten. Eventueel kan je meerdere plantensets kopen en er een hele groep van formeren. Dit geeft sfeer en je maakt er zo een eigen groene jungle of oase van.

Je hoeft echt niet bij een plantenset alleen maar planten aan te schaffen die in een pot met grond staan. Kijk rustig eens naar de mogelijkheden en voor inspiratie op plantenset online. In onze webshop vind je genoeg leuke ideeën. Je kan bijvoorbeeld in plaats van een keramieken pot ook kiezen voor planten die in een mooi gedecoreerde glazen fles staan en deze als set bestellen.

Kijk in onze webshop en laat je inspireren

Wil je een paar mooie plantensets kopen maar heb je eigenlijk nog geen idee waar je voorkeur naar uit gaat? Geen probleem! Neem even rustig de tijd en laat je inspireren door onze webshop.

Heb je iets moois gezien en wil je een plantenset kopen? Dan zorgen wij ervoor dat deze keurig en professioneel verpakt binnen twee of drie dagen bij jou bezorgd wordt bezorgd.

Je krijgt van ons altijd verse plant garantie en we leveren uitsluitend planten rechtstreeks van de kweker met topkwaliteit

Veelgestelde vragen