Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Over Plantenreus.nl

Wij van Plantenreus.nl willen alle kamers in het huis, en daarbij natuurlijk ook alle kantoren, in Nederland een stuk groener maken. Want zeg nou zelf: planten in huis en op kantoor zien er super leuk en gezellig uit! Daarbij is het natuurlijk een groot voordeel dat deze planten ook de gezondheid ten goede komen.

Neem nou bijvoorbeeld onze luchtzuiverende planten. Het zou erg fijn en gezond zijn als iedereen een of meerdere van deze planten in huis of op kantoor zouden hebben. Het zou onze kwaliteit van leven verbeteren!

Daarnaast zou de rustgevende werking die planten hebben voor veel mensen gezond zijn en hen goed doen. Zeker in deze drukke tijd waarin we leven, met veel werk, veel social media en veel sociale contacten. Ideaal dus voor iedere woonkamer, badkamer, slaapkamer of kantoor!

Het is ons doel om de huizen en kantoren in Nederland een stuk groener te maken. Dat willen we doen door een goed en uitgebreid assortiment aan te bieden tegen hele betaalbare prijzen. Daarnaast willen iedereen zo goed mogelijk informeren over alle planten, om zo de juiste keus te maken tijdens de aankoop. Daarbij geven wij iedereen graag tips, over bijvoorbeeld hoe je de planten het beste verzorgd en welke planten het beste tot z’n recht komen in elke type ruimte.

Mochten er vragen zijn, schroom dan niet om onze plantenspecialisten een mail te sturen. Wij helpen je graag verder en staan elke dag weer met een groene lach voor je klaar!