Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Slaapkamerplanten

Op zoek naar de mooiste slaapkamerplanten? Wij hebben ze allemaal voor jou op een rijtje gezet! Bekijk nu ons uitgebreide aanbod slaapkamerplanten en shop ze gemakkelijk via onze webshop! Ze worden gratis thuisbezorgd, met verse plant garantie.

Online slaapkamer planten kopen

Je slaapkamer verwijst naar een gezonde nachtrust en als dat wordt verstoord, raakt je energie, zelfvertrouwen en geluk op. Maar dankzij Plantenreus.nl hoeft het niet zover te komen!

In ons ruime aanbod vind je slaapkamerplanten die je voor jezelf kunt kopen of cadeau kunt doen aan je vrienden of familie!

Waarom planten op slaapkamer?

Iedereen weet dat een slaapkamer plant voor minder stress en zuivere lucht zorgt. Maar wist je dat planten slaapkamer ook het geluid in een kamer sterk verminderen?

Met deze belangrijke geluiddempende eigenschappen van een plant creëer je een rustige omgeving die je helpt te slapen.

De beste planten voor slaapkamer

Als je overweegt om wat planten aan je slaapruimte toe te voegen, zijn hier enkele suggesties:

Varens

Varens fungeren als natuurlijke luchtbevochtigers. Ze zijn uitstekend omdat het luchtzuiverende planten zijn. Er wordt gezegd dat ze meer giftige formaldehyde uit de atmosfeer verwijderen dan welke andere plant dan ook, waardoor de luchtkwaliteit verbetert terwijl je slaapt en het vocht op natuurlijke wijze wordt hersteld.

Ze gedijen goed op een koele plek met indirect licht, dus naast je bed is ideaal. En voila! Je eigen natuurlijke luchtreiniger!

Bekijk hier alle varens

Parelsnoer plant

Deze schattige kleine plantjes zorgen niet allen voor een decoratief tintje in je slaapkamer, ze zijn ook lid van de succulentenfamilie. Dat betekent dat ze winterhard zijn en niet veel TLC nodig hebben.

Ze zijn ook goed voor je gezondheid. Deze slaapkamerplant geeft ‘s nachts geen koolstofdioxide af, maar blijft zuurstof produceren. Dit helpt je ademhaling te verbeteren en houdt de nachtelijke lucht fris. De hangplant ziet er fantastisch uit in plantenbakken die aan het plafond hangen of probeer ze in boekenkasten of tallboys.

Ficus

De Ficus overleeft echt overal! Deze stoere planten zijn de blijvers van de plantenwereld, omdat het erg moeilijk is om ze te doden! Ze groeien snel en kunnen behoorlijk groot worden. De grootte die ze bereiken is vaak afhankelijk van de grootte van de pot waarin ze zijn geplant.

Dus, als je op zoek bent naar een slaapkamerplant om een statement te maken, dan heb je het met deze plant slaapkamer gevonden. De Ficus heeft als bijkomend voordeel dat met deze plant in je slaapkamer het vrij veel voorkomende toxine formaldehyde uit de lucht wordt gehaald.

Bovendien heeft de plant niet veel water nodig, slechts twee keer per maand bij warm weer of licht benevelen met water tijdens koudere maanden. Veeg stof van de bladeren af ​​met een vochtige doek.

Duivelsklimop of gouden pothos

Deze mooie en snelgroeiende planten hebben bonte hartvormige bladeren, die een mooie decoratieve toevoeging voor je slaapkamer zijn. Door een steun in de pot te plaatsen, is het makkelijk om je plant te trainen om te klimmen.

Probeer ze over een gordijnroede of boven je bed te weven. Bovendien zijn ze uitstekend voor je gezondheid, omdat ze de luchtkwaliteit verbeteren en zorgen voor een betere nachtrust. Deze slaapkamer planten zijn redelijk winterhard en perfect voor beginnende tuiniers.

Koop verschillende slaapkamerplanten online voor een goede nachtrust

De slaapkamer is de meest comfortabele plek van een huis. Dit is de plek om tot rust te komen, te ontspannen op je kussens en in alle rust te slapen.

Nu je weet dat planten in een slaapkamer geweldig zijn voor je welzijn, koop vandaag nog de mooiste slaapkamerplanten bij Plantenreus.nl!

Veelgestelde vragen