Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Luchtzuiverende kamerplant

Op zoek naar luchtzuiverende planten? Dan zit jij bij ons helemaal goed! Wij hebben namelijk het grootste online aanbod luchtzuiverende planten.

Bestel ze nu gemakkelijk en snel via onze webshop. Ze worden dan gratis bij je thuisbezorgd, met verse plant garantie!

Geen producten gevonden

Luchtzuiverende planten kopen

Een van de nadelen van onze moderne samenleving is de toenemende luchtvervuiling buiten. Maar er is nog een ander type luchtvervuiling waar je niet eens aan denkt: de luchtvervuiling binnen in je huis.

Je voelt je veilig voor de luchtvervuiling buiten als je binnen bent, maar ben je dat ook? Koolmonoxide, ammoniak, xyleen, benzeen, formaldehyde en trichloorethyleen zijn enkele giftige stoffen die in de binnenlucht aanwezig zijn en ervoor zorgen dat je ongezonde lucht inademt.

Dat is de grootste reden waarom je de beste luchtzuiverende planten nodig hebt van Plantenreus.nl!

Wat zijn luchtzuiverende kamerplanten?

Luchtzuiverende planten zijn, zoals de naam al doet vermoeden, planten die kunnen helpen de lucht schoner te maken. Dit werd in 1989 ontdekt door NASA.

Ze zagen dat een luchtzuiverende plant het vermogen heeft om schadelijke stoffen en gifstoffen uit de lucht op te nemen, vooral op plaatsen met afgesloten ruimtes en een minimale luchtstroom.

En je hoeft je geen zorgen te maken over het matchen van de plant met je woonstijl, want Plantenreus.nl heeft een heleboel luchtzuiverende kamerplanten in het assortiment.

Zuiverende kamerplanten zijn de beste luchtreiniger

Planten die lucht zuiveren zijn de beste luchtreinigers. We brengen ongeveer 70 procent van onze tijd binnenshuis door en al die tijd worden we blootgesteld aan luchtverontreinigende stoffen binnenshuis.

Dingen zoals meubels, tapijt, stoffering, verf en synthetische bouwmaterialen geven vluchtige organische stoffen af die gezondheidsproblemen veroorzaken zoals hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid.

Door luchtzuiverende planten te kopen en ze in je binnenruimtes plaatst, werken ze als natuurlijke zuiveraars. Bovendien zijn ze veel beter en goedkoper dan luchtzuiveringssystemen.

Luchtzuiverende kamerplanten verlagen het gehalte aan CO2 als ze het opnemen en verhogen de relatieve luchtvochtigheid. Daarnaast helpen ze bij het verminderen van stress en het stimuleren van je immuunsysteem.

Luchtzuiverende planten slaapkamer

Naast het groener maken van je woonkamer, studeerkamer of kantoor, kunnen zuiverende planten je ook hun geweldige voordelen bieden in de slaapkamer.

Elk van onze luchtzuiverende kamerplanten slaapkamer geven een fris en aantrekkelijk accent aan je kamer en bieden het extra voordeel dat de lucht wordt gereinigd terwijl je slaapt.

Je hoeft alleen maar de juiste plant of planten voor je slaapkamer te kiezen op basis van je eigen esthetische, luchtzuiverende behoeften, evenals de veiligheid van de kleinere dieren en mensen in je huis.

Geniet van zuivere lucht aan huis geleverd

Nu je weet dat natuurlijk groen niet alleen een kleur is, maar ook een zegen voor je gezondheid, heb je natuurlijk wat planten nodig.

Luchtzuiverende kamerplanten koop je eenvoudig online bij Plantenreus.nl. Bovendien krijg je ze met de grootste zorg thuisbezorgd, wat ook blijkt uit de verpakking en verzorgingsgids die je bij de plant ontvangt.

Dus, bestel vandaag nog de beste kamerplanten luchtzuiverend voor thuis of stuur ze naar je dierbaren en word erkend voor je attent, natuurlijk en milieuvriendelijk geschenk!

De tijdige levering van je planten is onze missie, zodat je niet lang hoeft te wachten. Alle luchtzuiverende planten worden gekweekt onder toezicht van deskundige kwekers. Dit betekent dat we je kwaliteit bieden op alle luchtzuiverende eigenschappen van onze kamerplanten.

Veelgestelde vragen