Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Kantoorplanten

Op zoek naar mooie kantoorplanten? Plantenreus.nl heeft het grootste online aanbod kamerplanten, die je gemakkelijk en snel online kunt kopen. Ze worden gratis bij je bezorgd (thuis of op kantoor), met verse plant garantie!

Wil je graag advies over kantoorplanten? Neem dan contact op via info@plantenreus.nl. We helpen je graag om het perfecte kantoorplanten plan op te stellen!

Online kantoorplanten kopen

Verhoog je humeur op het werk door wat groen toe te voegen aan het kantoor. Studies hebben aangetoond dat het hebben van planten op het werk zowel je humeur als je productiviteit verbetert.

Of het nu gaat om een ​​feestelijke varen of een schattige cactus, kies een kantoorplant van Plantenreus.nl om je werkplek vrolijker en productiever te maken.

Breng natuurlijke schoonheid naar je kantoor

Kantoorplanten laten de ruimte er niet alleen beter uitzien, maar hebben ook aangetoond dat ze de creativiteit op de werkplek stimuleren.

Als mens willen we natuurlijk verbonden zijn met de natuur, planten en het buitenleven. Door weelderige, groene kantoorplanten van Plantenreus.nl te kiezen voelt je werkplek meer aan als een natuurlijke buitenomgeving in plaats van een saai, binnengebouw. En wanneer je je prettiger voelt in je omgeving, wordt de stress verminderd en een gelukkigere werkomgeving bevorderd.

Plantenreus.nl biedt online een brede selectie kantoorplanten in pot, of zonder pot, die van elk kantoor een aantrekkelijkere werkplek maken.

Bureauplanten voor elk kantoor

Hoewel een deel van de aantrekkingskracht van het toevoegen van bureauplanten aan de werkruimte een esthetische schoonheid is, hebben kantoor planten ook een positieve impact op de gezondheid.

Veel planten op kantoor verbeteren de luchtkwaliteit door gifstoffen uit de lucht te verwijderen die je ziek kunnen maken. Groene planten voor kantoor kunnen je ook alerter maken, omdat ze de koolstofdioxide die je uitademt opvangen en de ruimte van meer verse zuurstof voorzien.

Populaire planten kantoor

Wanneer je een bureauplant voor je kantoor kiest, wil je iets dat de ruimte vergroot zonder in de weg te staan ​​of je meer werk geeft door het onderhoud ervan. Hier zijn enkele van de favoriete planten voor op kantoor om je ruimte te verbeteren:

Bamboe: de stevige bamboeplant vraagt ​​weinig onderhoud en wordt geassocieerd met rijkdom en geluk: perfect voor op kantoor!

Vetplanten en cactussen: zowel vetplanten als cactussen zijn geweldige toevoegingen aan elk kantoor omdat ze niet groot zijn en weinig water of verzorging nodig hebben.

Bonsai: deze kleine, tropische boom heeft weinig licht en water nodig, maar maakt een grote visuele impact met zijn unieke vorm.

Sanseveria: de hoge stekelige bladeren die op een slangentong lijken, groeien recht omhoog, zodat ze niet over je bureau hangen. Sanseveria’s gedijen ook bij weinig licht, wat ze perfect maakt voor kantoorinterieurs.

Golden Pothos: hun grote, glanzende bladeren zijn stevig en mooi en hebben niet veel licht nodig om te gedijen.

Roze gebedsplant – De grote groene bladeren hebben overal roze aderen, wat een beetje kleur geeft zonder dat de bloembladen vallen.

Spinplant: geweldig voor het zuiveren van de lucht, de lange bladeren waardoor ze lijken op spinnen zijn gemakkelijk af te snijden en te delen met andere collega’s op kantoor, zodat ze hun eigen spinplant op hun bureau hebben!

Kantoorplanten bestellen voor thuis of op kantoor

Wacht niet langer om je kantoor op te vrolijken met een kleine bureauplant of enkele grote kantoorplanten die snel en met de grootste zorg door Plantenreus.nl worden geleverd.

Ons ruime aanbod maakt het je gemakkelijk om je kantoor op te fleuren met de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen. Dus, zoek in ons online assortiment naar een groene en bloeiende plant voor op kantoor en maak je werkplek een stuk aangenamer!

Veelgestelde vragen