Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Hippe kamerplanten

Op zoek naar de tofste hippe kamerplanten? Bekijk dan nu ons uitgebreide assortiment en bestel ze gemakkelijk en snel via onze webshop!

Alle hippe kamerplanten worden gratis bij je thuisbezorgd en hebben verse plant garantie!

Hippe kamerplanten online kopen

Bij Plantenreus.nl weten we dat het versieren van je woonkamer met weelderige hippe kamerplanten meer is dan alleen een hobby, het is een obsessie.

Onderzoek naar hippe kamerplanten

Misschien heeft dit iets te maken met het feit dat onderzoeken hebben aangetoond dat jezelf omringen met hippe planten angst kan verlichten en je kan helpen om je thuis meer ontspannen, comfortabeler en rustiger te voelen.

Of misschien is het omdat je aan de grond genageld bent geraakt door de manier waarop de grote bladeren van je Monstera glinsteren in het middaglicht.

Hoe dan ook, één ding is zeker: als je eenmaal voor natuurlijk groen in je interieur kiest, ga je niet meer terug. En met ons enorme aanbod wordt het een makkie om opvallende hippe kamerplanten groot als blikvanger te vinden of samengestelde groepen kleinere planten te gebruiken om brandpunten in een kamer te creëren.

Populaire hippe huisplanten

1. De Ficus

Shop de Ficus hier

Heel wat mensen stellen de Ficus gelijk aan een sombere dokterspraktijk met een linoleumvloer. Maar luister naar ons: Ficussen, met name de Ficus Umbellata en Ficus Benjamina, stelen vandaag de show in je huis.

De luchtzuiverende ficus is geweldig als toevoeging voor een fysieke gezondheidsfactor in je huis. Het is ook een hogere plant en kan daarom kleine ruimtes groter laten lijken.

Ficus Umbellata

Maar niet alleen om deze redenen is de Ficus een hippe plant. De Ficus Umbellata is ook razend populair als huisplant vanwege zijn hartvormige bladeren en het feit dat hij minder kieskeurig is dan vele andere kamerplanten.

Een ficus kan een minimalistische kamer ook wat uitnodigender maken, dankzij de zachte rand van zijn bladeren. Bovendien gedijt deze hippe kamerplant uitstekend, zolang je hem consequent water geeft en hem op een plek houdt met helder, indirect licht.

Koop deze trendy kamerplant nu als een geweldige onderhoudsvriendelijke binnenboom bij Plantenreus.nl, met of zonder pot.

2. Varens

Shop alle varens hier

Varens behoren tot de oudste planten wereldwijd. Ze groeien al miljoenen jaren in verschillende omgevingen. Daarom worden ze al eeuwenlang als kamerplanten gekweekt.

Varens zijn de perfecte bikvanger in een hal. Deze hippe groene planten voegen warmte toe, waardoor je inkomhal meteen uitnodigend en gezellig aanvoelt. Bij Plantenreus.nl kun je onze varens als weelderige hangende plant of als tafelplant gebruiken.

Varens zijn bosplanten

Als bosplanten gedijen varens op een bodem van organisch materiaal dat langzaam rot. Als je ze in huis wilt houden, moeten ze regelmatig gevoed worden met de juiste meststoffen.

Maar maak je geen zorgen over het onderhoud en de verzorging. Alle woonkamer hippe kamerplanten van Plantenreus.nl komen met onderhoudsinstructies die in duidelijke stappen te volgen zijn.

Snel en eenvoudig trendy kamerplant kopen

Bespaar je de stress om tuincentra af te lopen op zoek naar hippe planten binnen. De webwinkel van Plantenreus.nl brengt alle trendy kamerplanten samen op een plek, zodat je vanuit het comfort van je eigen huis met slechts enkele klikken de mooiste en beste hippe kamerplanten kiest.

Bovendien worden onze planten met de grootste zorg bij je thuis afgeleverd. En wil je graag een hippe plant cadeau doen, dan kan dat natuurlijk ook!

Veelgestelde vragen