Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Bloeiende kamerplanten

Ben jij op zoek naar bloeiende kamerplanten? Dan zit jij op deze pagina helemaal goed! Bekijk nu ons uitgebreide aanbod bloeiende kamerplanten en shop ze gemakkelijk en snel via onze webshop.

Ze worden gratis bij je thuisbezorgd en hebben verse plant garantie!

Bloeiende kamerplanten kopen

Een perfect cadeau kiezen is nooit gemakkelijk. Je wilt dat het geschenk betekenisvol en gedenkwaardig is. Daarom kan het soms een worsteling zijn.

Maar als je een cadeau nodig hebt voor een plantenliefhebber, zoek dan niet verder. Een bloeiende kamerplant is de perfecte keuze voor de tuinman in je leven.

Bij Plantenreus.nl heb je een ruime keuze in verschillende bloeiende kamerplanten soorten. Kies een plant die een welkome aanvulling is op de bloeiende kamerplanten die ze al hebben of kies uit onze bloeiende planten voor binnen in prachtige sierpotten.

Bezorg iemand een lentegevoel midden in de winter

Als je iemand kent met groene vingers die van een uitdaging houdt, verras hem of haar dan met een bonsai. Dit is de perfecte manier om iemand op een speciale manier meer plezier in het tuinieren te geven, zelfs tijdens de winter.

Combineer het met een set bonsai gereedschap of een boek over dit boompje en je hebt een heel bijzonder cadeau.

Welke bloeiende plant kan ik als geschenk geven?

De beste bloeiende planten om als cadeau te versturen hangt echt af van de persoon naar wie je het stuurt! Maar wees gerust, al onze bestverkochte planten zijn een prachtig geschenk voor elke gelegenheid.

Plantencadeaus brengen namelijk niet alleen warmte in huis, maar zorgen ook voor blijvende schoonheid. Ons brede assortiment omvat rozenplanten, orchideeënplanten, bamboeplanten en meer.

Verrijk de omgeving van je dierbaren (of die van jou) met de gezonde en mooie planten van Plantenreus.nl.

Populaire bloeiende kamerplanten om een huis op te vrolijken

Weet je niet wat kiezen? Hier zijn enkele geweldige ideeën:

  • Bromelia’s

Bromelia’s zijn prachtige, gemakkelijk te kweken binnen- en buitenplanten die een gevoel van textuur en kleur in je huis brengen.

Deze planten zullen uiteraard een tijdje overleven in een omgeving met weinig licht, maar hebben een behoorlijke hoeveelheid direct zonlicht nodig om te bloeien, te verpoppen en om hun kleur naar voren te brengen. Door ze bij een raam te plaatsen, hebben ze meer kans om te gedijen als kamerplant.

Bekijk hier al onze bromelia’s

  • Orchideeën

Ook orchideeën behoren tot de meest populaire bloeiende kamerplanten. Ze zijn zeer gemakkelijk te kweken en bloeien onder de meeste huisomstandigheden.

De meeste van hun wortels zullen zich boven de pot bevinden en zullen zich gewoonlijk buiten de container en zelfs langs het oppervlak uitstrekken. Dit is volkomen normaal, dus knip ze niet af.

Orchideeën doen het goed bij een normale kamertemperatuur met indirect licht van een raam in het oosten of westen. Tijdens de korte dagen in de winter kunnen ze zelfs naar direct licht worden verplaatst of voor een raam in het zuiden worden geplaatst.

Bekijk hier onze orchideeën 

Verse kamerplanten bloeiend geleverd door Plantenreus

Onze bloeiende binnenplanten worden onder de meest ideale omstandigheden gekweekt en met de grootste zorg bij je thuis afgeleverd. Wij zijn er trots op om adembenemende planten aan te bieden.

Als je een grote en blijvende indruk wilt maken, hebben wij precies de bloeiende plant die je nodig hebt om een dierbare, vriend of collega aangenaam te verrassen.

Of je nu een weelderige groene plant, prachtige bloeiende planten binnen of grote bloeiende kamerplanten, wij voldoen aan je behoeften op het gebied van plantencadeaus.

Ontdek daarom uit de eerste hand waarom we de toonaangevende webwinkel voor kamerplanten zijn en bekend staan als experts die mensen doen glimlachen.

Veelgestelde vragen