Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Kamerplanten

Op zoek naar nieuwe kamerplanten? Dan zit je bij Plantenreus.nl helemaal goed! Wij hebben namelijk het grootste online aanbod kamerplanten, voor elke ruimte in huis én voor op kantoor!

Bestel jouw nieuwe kamerplanten nu gemakkelijk en snel via onze webshop. Ze worden uiteraard gratis bij je thuisbezorgd!

Kamerplanten kopen

Ben je op zoek naar een aantal planten voor binnenshuis? Zoek niet verder en verfris je ruimte en jezelf met het enorme aanbod veelvoorkomende en unieke kamerplanten van Plantenreus.nl!

Kamerplanten kopen was nog nooit zo leuk en eenvoudig!

Gezondheidsvoordelen van kamerplanten

Er zijn tal van redenen om planten aan je interieur toe te voegen, maar wist je dat gezondheidsvoordelen daar een van zijn? Planten verminderen stress en boosten je productiviteit en creativiteit. Bovendien zijn ze geweldig om gifstoffen uit de lucht te verwijderen. Daarom zorgen ze er niet alleen voor dat je huis levendiger aanvoelt, maar helpen ze je ook gemakkelijker te ademen!

Kamerplanten kopen, is dus een gemakkelijke manier om je geluk te vergroten en een gezond leven te bevorderen. Plantenreus.nl heeft genoeg keuze om aan de behoeften van alle plantenouders te voldoen.

Kamerplant als interieurontwerper

Het mooie van een luchtzuiverende kamerplant is dat ze niet alleen de lucht zuiveren, maar ook het grootste werk voor je doen in je interieurontwerp. Natuurlijk hebben ze af en toe water nodig, maar dat is dan ook alles wat ze vragen. Verfraai daarom je interieur met hippe kamerplanten en maak er je happy place van!

Geen buitenruimte, maar wil je toch wat natuur in huis halen? Onze planten voor binnen zijn ook perfect voor mensen die in appartementen en huizen wonen waar er gewoon niet genoeg ruimte is voor een tuin. De beste planten voor appartementen zijn meestal klein, maar ook planten van vloerformaat zijn mooi, opvallend en uniek.

Als je je huis, appartement of kantoorruimte met wat groen wilt opfleuren, hebben we veel opties voor je klaar in onze online plantenwinkel.

Hoe verzorg ik mijn kamerplant?

Als je niet weet hoe je een plant moet verzorgen, dan zal je versteld staan van hoe eenvoudig het is. Planten voor binnen verzorgen is iets waar bijna iedereen toe in staat is.

Kamerplanten gaan vaak dood als ze teveel aandacht krijgen! Lees dus goed het bijgevoegde etiket om te zien of de kamerplant graag vochtig wordt gehouden of dat ze liever uitdroogt tussen de gietbeurten.

Kamerplanten water geven

Over het algemeen geef je pas water als de bovenste vijf centimeter van de potgrond vrij droog aanvoelt. Dit betekent dat je water kunt geven totdat het vrijelijk door de drainagegaten stroomt.

Leeg de schotel die eronder staat ongeveer 30 minuten na het water geven, of zet de pot (zonder schotel) op de gootsteen om ze water te geven en laat ze daar een paar minuten uitlekken voordat je haar terugplaatst op de schotel.

De kamerplanten worden geleverd met een premium potmix

Een kamerplant kopen bij Plantenreus.nl betekent dat de kamerplant geleverd wordt met een premium potmix. Hierdoor heeft de plant tot zes maanden genoeg voeding.

Daarna breng je tweemaal per jaar een meststof aan, in de late zomer en het vroege voorjaar. Van de lente tot de herfst kun je om de vier weken een wateroplosbare of vloeibare plantenvoeding geven als extra boost.

En als laatste zijn kamerplanten meestal planten die de voorkeur geven aan een temperatuurbereik dat ook voor jou aangenaam warm is, rond de 20°C.

Welke plant kiezen om je interieur op te fleuren?

Bijna elke plant die met succes in een pot kan worden gekweekt, kan een kamerplant worden. Grote struiken en bomen worden meestal niet overwogen, maar sommige uitgestrekte binnenruimtes bevatten zelfs volwassen bomen in zeer grote containers!

Het grootste online assortiment kamerplanten

Bij Plantenreus.nl kies je uit een enorm assortiment kleine en grote kamerplanten om je woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer te verfraaien.

En kan het atelier in je kelder wat opbeuring gebruiken? Of wil je leven toevoegen aan je bureau? Weet dan dat enkele van de meest kleurrijke en gemakkelijk te onderhouden planten voor binnen zelfs gedijen op plaatsen waar ze niet veel licht krijgen. Denk hierbij aan de vingerplant, een Zamioculcas en verschillende vetplanten.

Kamerplant kopen online

Ben je op zoek naar een goedkope kamerplant, dan ben je bij Plantenreus.nl op het goede adres. We hebben niet alleen een ongezien aanbod planten te koop, ze kosten ook helemaal niet veel. Bovendien worden ze je vers van de kweker en met de grootste zorg toegezonden.

Plantenreus.nl wordt ondersteund door een gepassioneerd, deskundig team dat zich inzet voor het kopen van hoge kwaliteit, unieke en betaalbare kamerplanten.

We streven ernaar om de creatieve geesten te zijn die een glimlach op je gezicht toveren. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste planten om onze klanten kwaliteitsproducten te bieden.

Aarzel niet en breng vandaag nog meer schoonheid en groen in je leefruimte. Bekijk nu ons enorme assortiment planten!

Veelgestelde vragen