Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Philodendron

Bekijk hier ons uitgebreide online aanbod Philodendron planten! Bestel ze gemakkelijk en snel via Plantenreus.nl en ze worden gratis bij je thuisbezorgd.

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Philodendron kopen

Deze prachtige kamerplant is verkrijgbaar in grijsgroen, groen of met meer roodachtig bladeren. De bladeren van een Philodendron staan op een sterke flinke stengel.

Deze stengel kan in de loop van tijd behoorlijk gaan groeien en klimmen. Daarom is het verstandig om de plant de nodige ondersteuning te geven.

Oorspronkelijk komt de Philodendron uit de regenwouden van Zuid-Amerika. Deze luchtzuiverende plant staat het liefst ergens in de schaduw of halfschaduw. Een plek waar de plant wel wat zonlicht krijgt maar nooit in de volle zon.

Verzorging van een Philodendron

Als je naar een Philodendron online zoekt dan kom je al een hoop tips tegen over de verzorging van deze fraaie kamerplant. Toch willen we je hier ook graag wat informatie geven over een Philodendron verzorgen.

Philodendron water geven

Het water geven is wel een belangrijk aandachtspunt. Voorop gesteld dat deze kamerplant beste gevoelig is voor een te grote hoeveelheid water. In de lente en zomerperiode is het verstandig om de grond in de pot lichtvochtig te houden. Ga pas water geven als de grond echt droog aan gaat voelen.

Je mag een Philodendron sproeien. Dat vindt deze plant wel fijn. Je mag dit best een keer in de week doen. Je vermindert daarmee ook de kans op ongedierte en je haalt zo ook heel gemakkelijk het stof van de bladeren.

Philodendron verpotten

Ga je een Philodendron kopen. Dan mag je deze gelijk na aankoop gaan verpotten. De beste momenten om deze plant in een grotere pot te zetten is direct na aanschaf of anders in het voorjaar.

Wil je deze kamerplant wat extra voeding geven? De beste tijd om dit te doen is in de lente en zomermaanden. Een keer in de maan wat plantenvoeding geven bevordert de groei en ontwikkeling van de Philodendron.

Koop een Philodendron van perfecte kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat je een prachtige plant ontvangt van goede kwaliteit. Een Philodendron bestellen in onze webshop gaat heel eenvoudig en snel. We verpakken de bestelde planten zorgvuldig en heel professioneel in.

Zodat jij de bestelde planten in goede conditie mag ontvangen. Is dit niet het geval en is er iets misgegaan dan leveren we je meteen een nieuwe mooie kamerplant.

Veelgestelde vragen