Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Phalaenopsis

Op zoek naar een fantastisch mooie Phalaenopsis? Bekijk dan hier ons uitgebreide aanbod! Bestel jouw nieuwe Phalaenopsis online en wij bezorgen hem gratis bij je thuis!

Phalaenopsis kopen

Deze prachtige bloeiende plant kennen we ook wel als de orchidee. De Phalaenopsis komt van oorsprong uit Australië en het zuidoostelijke gedeelte van Azië.

Geef deze orchidee soort ergens een plaats waar wel zonlicht is maar niet de volle zon erop schijnt. De Phalaenopsis kan je ook beter niet in de buurt van de verwarming neerzetten of ergens op de tocht laten staan.

Verzorging van de Phalaenopsis

Wil je een Phalaenopsis verzorgen dan zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Dan blijft deze bijzonder rijk bloeiende kamerplant mooi en in uitstekende conditie.

Water geven doe je als de grond in de pot bijna helemaal opgedroogd is. Gemiddeld zal dit zo ongeveer om de zeven tot tien dagen zijn. Zoek je naar een Phalaenopsis online dan zie je dat je water moet geven op kamertemperatuur. De plant kan het dan beter of tot zich nemen.

Sproeien mag best!

In de winterperiode mag je deze kamerplant met prachtige bloemen best sproeien. Door de verwarming en de droge lucht in huis is dit echt nodig. Let daarbij wel goed op dat je niet op de bloemen water sproeit. Deze kunnen hierdoor bruine vlekken krijgen.

Phalaenopsis verpotten

Verpotten doe je zo ongeveer om de twee jaar. Als je ziet dat de Phalaenopsis echt te groot wordt voor de pot waar deze in staat. De beste tijd om te verpotten is direct na aankoop of in het voorjaar.

Wil je een Phalaenopsis kopen? Kijk dan ook even naar geschikte plantenvoeding. Deze orchidee soort mag je in de lente en zomermaanden wel wat extra voeding geven.

Een Phalaenopsis bestellen met gratis verzending

Wil je een Phalaenopsis online bestellen maar zit je niet te wachten op de verzendkosten die je moet betalen. Geen probleem!

Als je in onze webshop een mooie plant besteld verzenden we deze gratis naar het gewenste adres. Binnen twee of drie dagen heb je de bestelde plant gegarandeerd in huis.

Veelgestelde vragen