Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Peperomia

Peperioma kopen? Dat kan via Plantenreus.nl! Bekijk nu ons uitgebreide aanbod en bestel ‘m online. Hij wordt dan gratis bij je thuisbezorgd!

Peperomia

De Peperomia is een kamerplant die heel sterk is. Van oorsprong komt deze plant met mooie rond gevormde groen bladeren uit Zuid-Amerika. Deze plant is van familie van de sierbladplanten.

Heb je wat minder affiniteit met planten of totaal geen groene vingers dan is dit de ideale kamerplant.

Zet de Peperomia Polybotrya nooit op een plek in de volle zon maar liever ergens een beetje in de halfschaduw maar waar deze plant toch wat zonlicht krijgt.

Verzorging van de peperomia

Een Peperomia verzorgen is helemaal niet zo moeilijk. Het is namelijk een hele makkelijke plant. Met water geven kan het bijna ook niet fout gaan.

Geef je per ongeluk wat te veel water of juist maar een klein scheutje deze plant kan het goed verdragen. Let wel op met de wortels deze mogen niet te nat staan vanwege de kans op wortelrot.

Zoek je naar informatie over een Peperomia online. Dan zie je ook dat deze kamerplant sproeien heel prettig vindt. Bovendien haal je zo het stof weg en de bladeren gaan ook meer glanzen.

Peperomia verpotten

Verpotten is eigenlijk niet nodig. Het is een trage groeier en daarom staat hij ook prima in een wat kleinere pot. Wil je de Peperomia toch een grotere pot en verse grond geven. Doe dit dan in de lenteperiode.

Mochten de wortels door het verpotten wat schade oplopen. Dan heeft deze Peperomia Polybotrya gedurende de groeiperiode voldoende tijd om hiervan te herstellen.

Plantenvoeding geven

Het is belangrijk om wat extra plantenvoeding te geven. Dat heeft deze mooie kamerplant wel nodig en dan met name voor de groei van de bladeren.

Vanaf de lente tot de herfst mag je een keer per maand wat kamerplantenvoeding geven. In de herfst en wintermaanden geef je niets. Dit is de rustperiode van de plant.

Een Peperomia kopen van perfecte kwaliteit

We vinden het belangrijk dat jij een plant van ons krijgt die in perfecte conditie en van goede kwaliteit is. Onze planten komen direct van de kweker.

Wil je een Peperomia bestellen dan geven we je altijd verse plant garantie. Is het niet helemaal goed gegaan tussen de tijd van verzenden en ontvangen. Maak je geen zorgen we geven jou meteen een nieuwe plant.

Veelgestelde vragen