Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Pannekoekenplant

Op zoek naar een prachtige pannekoekenplant? Op Plantenreus.nl vind jij het grootste online aanbod! Bestel ze gemakkelijk en snel via onze website en dan wordt jouw nieuwe pannekoekenplant gratis thuis bezorgd!

Pannekoekenplant

De pannekoekenplant heeft groene fijne rondvormige platte bladeren. Deze kamerplant komt oorspronkelijk uit China waar ze deze plant ook kennen als de muntjesplant. Dit vanwege het ronde en platte blad van de plant.

De pannekoekenplant hoort en komt uit de brandnetelfamilie. Een geschikte plaats is ergens met zonlicht maar waar deze kamerplant niet in de volle zon staat.

Verzorging van de pannekoekenplant

Een pannekoekenplant verzorgen is vrij makkelijk. Water geven doe je bij voorkeur elke week maar dan wel met kleine scheutjes. Zorg ervoor dat de grond in de pot wat vochtig blijft.

Deze kamerplant kan absoluut niet tegen grote hoeveelheden water maar ook niet tegen uitdroging. Controleer daarom altijd met een paar vingers in de grond of deze nog vochtig genoeg is.

Je mag deze leuke kamerplant sproeien maar dit is eigenlijk niet nodig. Het is daarnaast wel een goede manier om het stof op de blaadjes te weg te halen

Pannekoekenplant verpotten

Verpotten kan je het beste op twee momenten doen. Dat is na aankoop en in het voorjaar. Overigens is dat bij een pannekoekenplant op zijn minst eens in de twee jaar echt nodig.

Geef de plant meer ruimte om te groeien en zet deze in een grotere ruimere pot en vul deze met verse nieuwe grond.

Wil je weten of je deze plant extra plantenvoeding moet geven? Kijk rustig eens voor extra informatie op Pannekoekenplant online.

Overigens is het niet nodig om deze fraaie plant extra voeding te geven. Het mag uiteraard wel maar dan enkel en alleen in de lente periode.

Een pannekoekenplant kopen met verse plant garantie

Wij geven je graag en bij iedere bestelling verse plant garantie. Wij garanderen je dat je een plant van ons ontvangt die van topkwaliteit en in perfecte conditie is.

Mocht dit tot onze spijt niet het geval zijn als je de bestelde plant in ontvangst neemt. Dan bieden wij je meteen een nieuwe aan.

Veelgestelde vragen