Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Olijfboom

Op zoek naar een prachtige olijfboom? Dan zit je bij Plantenreus.nl helemaal goed. Wij hebben online een zeer groot aanbod olijfbomen die gratis thuis worden bezorgd!

Olijfboom

Deze mooie olijfboom komt oorspronkelijk uit Armenië. In verloop van de tijd heeft deze zich verspreid naar de regio’s in het gedeelte dat ten oosten ligt van de Middellandse zee.

Wil je een olijfboom kopen en thuis binnen of juist buiten in een bak op het terras plaatsen? Dat kan een olijfboom kan namelijk zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het liefst staat deze boom op een plek in de zon in het directe zonlicht.

Verzorging van een olijfboom

Het water geven is een belangrijk onderdeel als het gaat over een olijfboom verzorgen. Deze boom heeft een behoorlijke hoeveelheid water nodig. Het is belangrijk om de grond lichtvochtig te houden. In de warme zomermaanden kan het voorkomen dat je meerdere keren per week moet water geven.

Voel met je vingers regelmatig of de grond nog nat genoeg is. Let wel op dat de wortels niet te nat staan. Anders is de kans op wortelrot groot. Om de olijfboom genoeg ruimte te geven om te groeien is verpotten net na de aanschaf of in de lenteperiode belangrijk.

Olijfboom online

Als je naar een olijfboom online gaat zoeken dan zie je bij de informatie ook staan dat deze maar voor een klein deel winterhard is. Daarom is het beter om de boom op tijd een vorstvrije plek te geven.

Wil je een olijfboom online bestellen dan wil je ook graag weten wanneer je deze het beste kan snoeien. Het snoeien van een olijfboom kan je het beste in het vroege voorjaar doen. Dit is in de periode dat de boom groeit. Zo kan deze boom zich snel en heel goed weer herstellen.

Een olijfboom bestellen die professioneel wordt verpakt

Een olijfboom online bestellen daar ben je misschien wat huiverig voor. Wij kunnen je geruststellen. We doen er alles aan om jou bestelde olijfboom met de grootste zorg te verpakken en bij jou thuis af te leveren.

Wil je graag een olijfboom online kopen maar blijkt achteraf dat tijdens het vervoeren en afleveren toch iets niet helemaal goed gegaan. Geen probleem je krijgt van ons een nieuwe olijfboom.

Veelgestelde vragen