Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Olifantspoot Beaucarnea

Wil jij een prachtige Olifantspoot Beaucarnea kopen? Dan ben jij bij Plantenreus.nl helemaal goed! Bekijk hier ons uitgebreide aanbod en bestel online gemakkelijk en snel!

Geen producten gevonden

Olifantspoot Beaucarnea

Deze prachtige plant met unieke vorm komt oorspronkelijk uit het oostelijke gedeelte van Mexico maar ook afkomstig uit het zuidelijke gedeelte van de Verenigde Staten.

De olifantspoot beaucarnea heet een stam voet met daarboven een bos met sprieterige dunne lange bladeren in de vorm van een tros of pluim.

Zet deze mooie olifantspoot nooit in het volle zonlicht dan bestaat de kans dat de bladeren lelijk worden gaan verbranden. Het beste is ergens met wat indirect zonlicht.

Verzorging van de Olifantspoot Beaucarnea

Deze Beaucarnea is een hele makkelijke kamerplant. Er zijn een paar aandachtspunten. Een olifantspoot verzorgen is vooral op de juiste manier water geven.

Deze unieke plant slaat het water op in de voet of stam waardoor je niet veel water hoeft te geven. Je moet water geven op het moment dat de grond al een tijdje droog aanvoelt. In de lente en zomer zal dat iets sneller zijn dan in de herfst en wintermaanden.

Beaucarnea verzorgen

Een beaucarnea verzorgen houdt ook in dat je de plant wat extra plantenvoeding geeft. Dat mag je iedere maand een keer doen.

Deze bijzondere kamerplant hoef je eigenlijk maar om de drie jaar te verpotten in een grotere pot met nieuwe grond.

Wil je een olifantspoot kopen? Zet deze ergens waar de plant niets kan raken maar waar de bladeren vrij hangen van bijvoorbeeld een muur.

Raken de bladeren wel iets in de omgeving? Dan is de kans groot dat deze bruin worden.

Koop een olifantspoot direct afkomstig van de kweker

In onze webshop vind je verschillende soorten bijzondere planten. Wil je een olifantspoot online bij ons bestellen? Dan krijg je van ons een Beaucarnea van hele goede kwaliteit die direct van de kweker komt.

Je krijgt van ons ook verse plant garantie. Bestel je in onze webshop een Beaucarnea online en er mocht iets niet helemaal goed zijn na ontvangst? Geen zorgen wij regelen dat jij van ons een mooie nieuwe plant krijgt.

Veelgestelde vragen