Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Monstera

Op zoek naar een prachtige Monstera? Bekijk dan nu ons uitgebreide aanbod en bestel ze gemakkelijk en snel online bij Plantenreus.nl!

Monstera

Deze mooie kamerplant wordt ook wel gatenplant genoemd. Oorspronkelijk komt deze Monstera uit de regenwouden van Zuid-Amerika.

Zet deze tropische kamerplant nooit in het volle zonlicht. De beste plaats is ergens in de halfschaduw of volledig in de schaduw.

Verzorging van de Monstera

Een Monstera verzorgen is als je met een paar dingen rekening houdt heel eenvoudig. Water geven doe je in de herfst en winterperiode pas als de grond echt kurkdroog wordt.

Daarentegen moet je juist in de lente en zomerperiode ervoor zorgen dat de grond altijd vochtig blijft. Maar let goed op dat de wortels van de plant niet te vochtig staan.

Als je de Monstera online gaat bekijken dan staat er ook bij dat je deze regelmatig mag sproeien. Het is niet noodzakelijk maar hiermee voorkom je de kans op ongedierte je haalt zo ook heel eenvoudig het stof van de bladeren.

Monstera verpotten

Het verpotten van deze kamerplant is heel belangrijk. Het is namelijk een plant die snel groeit. Waardoor de pot waar deze in staat al redelijk snel te klein gaat worden.

Ga je een Monstera kopen dan is het verstandig om deze direct na aankoop al in een grotere pot zetten.

Daarnaast is de lente periode de beste tijd om deze plant een groter pot en nieuwe grond te geven. Je geeft de Monstera zo meer ruimte om verder te groeien.

Een Monstera online bestellen met gratis verzending

Een Monstera online kopen daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verpakken je bestelde planten zorgvuldig en professioneel.

We doen er alles aan om de planten in goede conditie bij jou thuis of op een andere plek af te leveren.

In onze webshop kan je ook alle planten maar ook een Monstera bestellen zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen.

Veelgestelde vragen