Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Lelie plant

Op zoek naar een prachtige lelie plant? Bekijk dan op deze pagina ons uitgebreide aanbod lelie planten en bestel ze gemakkelijk en snel online!

Lelie plant

Deze leuke lelie plant wordt ook wel graslelie of spinnenplant genoemd. Van oorsprong is deze kamerplant afkomstig uit Zuid-Afrika. Heeft mooie lichtgroene sprietvormige bladeren met een fijn wit randje.

Deze lelie plant staat bekend om zijn luchtzuiverende werking. De beste plaats voor deze plant is ergens waar halfschaduw is.

Verzorging van de lelie plant

Een lelie plant verzorgen is heel eenvoudig. Een keer in de week water geven en regelmatig met een plantenspuit even nat sproeien is voldoende.

Je mag deze fraaie kamerplant ook wat extra plantenvoeding geven. Dit mag je eigenlijk alleen maar doen in de lente en zomermaanden. Een keer in de maand is ruim voldoende.

Lelie plant verpotten

Deze leuke plant heeft behoorlijk flinke wortels die heel stevig zijn. Je kan de lelie plant goed verpotten. Overigens is dit ook echt wel nodig na ongeveer een jaar want dan zijn met name de wortels zo hard gegroeid dat een grotere pot echt wel nodig is.

Doe dit bij voorkeur in de lenteperiode. Gedurende de zomermaanden heeft deze plant genoeg tijd om weer helemaal te herstellen en verder te groeien.

Er komen op een gegeven moment in de plant lange stengels met bloemen eraan. Wil je weten hoe de bloemen er precies uitzien? Kijk even naar een voorbeeld en zoek op lelie plant online.

Koop een lelie plant met verse plant garantie

Heb je twijfels om bij ons online een lelie plant te kopen? Dit is echt niet nodig. We doen er alles aan om jou een goede kwaliteit te geven. Wij halen alle onze planten direct van de kweker en daardoor weten we precies dat we topkwaliteit planten kunnen leveren.

Daarnaast geven we je ook graag verse plant garantie. Het kan altijd een keer voorkomen dat er toch iets niet helemaal goed is na ontvangst. Dat is geen probleem wij zorgen ervoor dat je een nieuwe plant krijgt.

Veelgestelde vragen