Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Laurus nobilis

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod met prachtige Laurus Nobilis planten! Bestel ze gemakkelijk en snel online bij Plantenreus.nl.

Geen producten gevonden

Laurus nobilis

Deze prachtige groene plant kan je zowel in een pot als in de tuin aanplanten. De laurus nobilis komt oorspronkelijk uit het Middellandse zeegebied en Azië.

Het donkere groene blad is vers of gedroogd te gebruiken in allerlei heerlijke recepten en een echte smaakmaker.

De laurus nobilis heeft het liefst een plaats waar het zonnig is en een beetje beschut kan staan.

Verzorging van de Laurus Nobilis

Als je zoekt naar een laurus nobilis online dan zie je dat deze plant niet helemaal bestand is tegen vorst en winterse temperaturen.

Heb je deze tuinplant in een pot staan? Dan is het verstandig om deze laurus nobilis in de winter ergens een beschutte vorstvrije plek te geven. Een paar graadjes vorst kan deze plant wel hebben maar meer ook echt niet.

Laurus Nobilis snoeien

De Laurus nobilis verzorgen betekent ook op tijd snoeien. De beste tijd hiervoor is rond maart tot ongeveer medio april. Maar alleen doen als de echte winterkou voorbij is.

Deze mooie groene tuinplant geef je bij voorkeur niet te veel water. De laurus nobilis kan er goed tegen om redelijk droog te staan. Maar de plant mag natuurlijk niet helemaal uitdrogen.

De speciale bladeren van deze plant

De bladeren kan je eraf halen en eerst laten drogen of vers gebruiken in allerlei lekkere gerechten.

Daarnaast ruiken deze groene bladeren heerlijk. Je kan deze van de plant afhalen en in huis of waar je maar wil wegleggen. Deze laurus nobilis is op deze manier een natuurlijke geur verfrisser in huis.

Een laurus nobilis kopen die rechtstreeks van een kwekerij komt

In onze webshop vind je allerlei prachtige planten die rechtstreeks van een kwekerij komen. Daarmee garanderen we je dat je een plant van ons ontvangt die altijd van super kwaliteit is.

We geven je verse plant garantie. Mocht er na ontvangst van de bestelde plant iets niet in orde zijn? Maak je geen zorgen je ontvangt van ons een nieuwe prachtige plant.

Veelgestelde vragen