Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Kokodama

Bekijk hier al onze prachtige Kokodama planten en shop ze online bij Plantenreus.nl!

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Kokodama

De kokodama is heel bijzonder. De planten zitten niet in een pot maar in een met de handgemaakte bol van kokosvezels of mos. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende soorten kamerplanten zoals bijvoorbeeld met varens, bamboe of met tropische planten erin.

De naam voor deze unieke soort komt oorspronkelijk uit het Japans. Letterlijk vertaalt betekent kokodama mosbol. Je kan deze kamerplanten zowel staand als hangend aan je interieur toevoegen.

Verzorging van een kokodama

Een kokodama verzorgen is helemaal niet zo moeilijk. Uiteraard is het wel van belang dat je vooral kijkt naar hoe je de plant moet verzorgen die erin staat.

Heb je een tropische plant die vraagt waarschijnlijk weer een andere specifieke verzorging dan een bamboeplant. Het is daarom ook een geode reden om informatie over een kokodama online op te zoeken.

Geef de Kokodama elke week water

Over het algemeen genomen moet je deze kokodama elke week water geven. Dit water geven doe je met behulp van ene plantenspuit. Hiermee sproei je niet alleen de plant maar ook de bol helemaal.

Daarnaast kan je ook regelmatig de koksvezel bol met kamerplant even kort onderdompelen in een bakje met water.

Ga je een kokodama kopen? Dan merk je al snel dat het een veel natuurlijke sfeer geeft. Omdat de Kokodama gene plastic pot heeft maar gemaakt is van natuurlijk materiaal geeft een hele andere uitstraling.

De beste plek om deze op te hangen of ergens te plaatsen is afhankelijk van de plantensoort. Heeft de desbetreffende plant een plek nodig met redelijke wat zonlicht of juist meer in de schaduw?

Koop een kokodama online voor een kamerplant van topkwaliteit

Wij begrijpen als geen ander dat je een lange tijd moet kunnen genieten van een mooie kamerplant. We doen er daarom alles aan om jou een plant te geven van topkwaliteit. Daarom geven we je bij iedere aankoop verse plant garantie.

Veelgestelde vragen