Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Kentia Palm

Op zoek naar een Kentia Palm? Bekijk dan hier ons uitgebreide aanbod Kentia Palm planten en shop ze online bij Plantenreus.nl!

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Kentia palm

Deze mooie palm is een makkelijke kamerplant. De kentia palm heeft prachtige fijn opengewerkte licht tot middengroene bladeren.

Oorspronkelijk komt deze palm van een eiland dat ten oosten van Australië ligt en komt uit de Palmea familie. Een geschikte plaats voor deze plant is ergens in de schaduw of halfschaduw.

Verzorging van de Kentia palm

Een kentia palm verzorgen is vrij eenvoudig. Je moet ervoor zorgen dat de grond altijd vochtig blijft. Geef niet te veel water want de wortels mogen niet te nat staan.

De hoeveelheid water die je moet geven hangt ook af van de plek waar deze fraaie kamerplant staat en het formaat. Je mag deze plant ook af en toe sproeien. Hiermee verminder je onder andere de kans op spint bij deze palm.

Kentia Palm verpotten

Ga je een kentia palm kopen en wil je die eigenlijk na een tijdje verpotten? Dit kan wel maar het is beter om het niet te doen. Deze plant is een langzame groeier en heeft bovendien niet veel wortels.

Door het verpotten kunnen deze beschadigd raken en het duurt een behoorlijke lange tijd voor dat de plant hiervan hersteld is.

Wanneer Kentia Palm voeding geven?

Een kentia palm bestellen en verzorgen betekent ook dat je moet weten wanneer je wat extra plantenvoeding moet geven. De beste tijd hiervoor is in de periode vanaf april tot ongeveer eind september.

Zoek even naar een kentia palm online om te zien welke plantenvoeding het meest geschikt is voor deze palmsoort.

Koop een kentia palm online met gratis verzending

Een kentia palm online kopen in onze webshop betekent dat je deze zonder verzendkosten van ons thuis in ontvangst kan nemen.

Wij zorgen ervoor dat de bestelde plant professioneel wordt verpakt en dat je deze binnen twee of drie dagen bij jou in huis mag verwachten.

 

Veelgestelde vragen