Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Kalanchoe

Op zoek naar een prachtige Kalanchoe plant? Dan zit je bij Plantenreus.nl helemaal goed! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en bestel hem online!

Geen producten gevonden

Kalanchoe

Deze mooie bloeiende kamerplant komt oorspronkelijk uit het gebied rond Madagaskar. De Kalanchoe is een heel makkelijke plant met bloemen die verkrijgbaar is in allerlei verschillende kleuren.

Wil je een Kalanchoe kopen en ergens in huis een plekje geven? Deze plant houdt van veel licht. Maar doet het ook goed ergens in de schaduw of halfschaduw. Hierbij moet je wel rekening houden dat deze prachtig bloeiende kamerplant dan wel wat trager groeit.

Kalanchoe verzorgen

De Kalanchoe heeft niet veel water nodig. Deze plant kan ook heel goed een tijd zonder water. Laat de grond altijd eerst helemaal goed droog worden. Daarna geef je pas water. Geef nooit te veel water want dan is de kans groot dat deze kamerplant dood gaat.

Om goed in te kunnen schatten of de grond echt helemaal droog is kan u het beste even een of twee vingers in de grond steken en voelen.

Een Kalanchoe verzorgen houdt ook in dat je direct de oude uitgebloeide bloemen en de lelijk geworden afgestorven bladeren moet verwijderen. Dan blijft de plant mooi en goede conditie.

Kalanchoe verpotten

Wil je de Kalanchoe in een groter pot gaan zetten? Dat kan maar doe dit dan als het even kan in de lente. In deze periode gaat de plant meer groeien en bloeien. Dit hoeft eigenlijk maar eens in de twee of drie jaar.

Mocht je bij het verpotten wat schade aan de bladeren of wortels veroorzaken. Dan is de Kalanchoe in deze maanden heel goed in staat om zichzelf te herstellen.

Kalanchoe online kopen

Wil je een Kalanchoe online bestellen in onze webshop? Dat is een goede keuze. Wij leveren namelijk alle planten direct van de kweker. Daarbij krijg je van ons ook altijd verse plant garantie.

Een Kalanchoe bestellen in onze webshop is heel eenvoudig en de bestelde kamerplant heb je binnen twee of drie dagen al in huis.

Veelgestelde vragen