Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Druif plant

Geen producten gevonden

Categorieën

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Druif plant kopen

Een druifplant behoort tot de familie van de wijnstok. Oorspronkelijk komt deze fruitplant uit de regio rond de zwarte zee en is vandaar uit verder verspreid over een groot gedeelte ven de wereld.

De druiven die er aan komen zijn echt heerlijk van smaak. De druif plant doet het goed op een plaats met veel zon waar weinig wind is.

Verzorging van een druif plant

Wil je een druif plant kopen? Dan zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten wat betreft de verzorging van deze fruitplant. Het draagt bij aan een rijke oogst van de druif plant.

Het begint al met de aanplant van een druif. Kies een plaats tegen een muur, pergola of een schutting waar genoeg ruimte is om de fruitplant te laten groeien.

Een druif heeft ruimte nodig deze kan behoorlijk in omvang groeien. Graaf ook een groot plant gat als je de druif gaat aanplanten want ook de wortels moeten genoeg ruimte hebben. Het is belangrijk om na de aanplant de druif direct op te binden en steun te geven.

Druif plant verzorgen

Een druif plant verzorgen betekent ook dat je in het voorjaar wat gedroogde koemest of wat beendermeel of bloedmeel geeft. Dit bevordert de groei. Rond juni komen de eerste bloeiknoppen en met een beetje geluk kan je half juli al zien dat er kleine druiventrossen tevoorschijn komen.

Om de druif mooi in vorm te houden kan je deze snoeien. De beste tijd om dit te doen is vanaf half november tot ongeveer begin januari.

Koop een druifplant met verse plant garantie

We doen er alles aan om jou een druif plant van goede kwaliteit te bezorgen. Deze komt direct van de kweker.

Mocht er bij ontvangst thuis toch iets niet helemaal in orde zijn. Wij geven je altijd verse plant garantie en je krijgt van ons direct een nieuwe druif plant.

Veelgestelde vragen