Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Euphorbia Erytrea

Euphorbia erytrea

Deze bijzondere plant lijkt op een cactus maar dat is het niet. De euphorbia erytrea behoord niet tot de cactusachtigen maar is eigenlijk een vetplant en heeft ook melkachtig sap dat officieel wordt omschreven als wolfsmelk.

Oorspronkelijk komt de euphorbia uit Afrika. Zet deze mooie vetplant op een plaats met voldoende zonlicht. Een te donkere plaats vertraagd de groei.

Verzorging van de euphorbia erytrea

Heb je niet echt groene vingers of ben je vaak langere tijd van huis dan is dit de ideale plant voor jou. Een euphorbia erytrea verzorgen is echt heel makkelijk.

Deze bijzondere langzaam groeiende vetplant hoef je namelijk maar eens in de vier weken water te geven en in de winterperiode zelfs pas om de acht weken.

Deze plant houdt namelijk het water vast onder andere in de stam. Door de dichte structuur van de hele plant is deze goed in staat om het water vast te houden. Je mag gedurende het voorjaar en de zomerperiode wat extra speciaal op dit soort planten afgestemde plantenvoeding geven.

Euphorbia Erytrea plantenvoeding en verpotten

Kijk maar even naar een euphorbia erytrea online om te zien welke plantenvoeding het meest geschikt is voor deze groen of soms wat grijs gekleurde vetplant. Omdat het een langzame of traag groeiende plant is hoef je deze ook niet zo snel te verpotten.

Wil je deze plant wel in een andere bloempot plaatsen. Neem dan niet een bloempot van een veel groter formaat. Een paar centimeter groter is voor deze euphorbia al ruim voldoende.

Koop een Euphorbia Erytrea en je hebt deze binnen twee drie dagen in huis

Wil je een mooie plant zoals een euphorbia erytrea kopen maar zit je niet te wachten op een levertijd van een week of langer? Dan hebben wij de oplossing voor jou.

Wij garanderen dat al jouw bestelde planten binnen twee drie dagen netjes bij jouw thuisbezorgd worden. Bovendien betaal je bij ons geen verzendkosten en geven we je ook altijd verse plant garantie.

Veelgestelde vragen