Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Dracaena

De Dracaena kamerplant, erg makkelijk om te verzorgen. Gratis verzending naar elk adres in Nederland!

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Herkomst van de Dracaena

De Dracaena, ook wel Drakenbloedboom genoemd, kent haar oorsprong in Afrika. Ook is de plant te vinden in Azië en Midden-Amerika. Er bestaan tal van varianten van de Dracaena, bijvoorbeeld:

  • Dracaena Lemon Lime
  • Dracaena Margenta
  • Dracaena Marginata
  • Dracaena Serculosa
  • Dracaena Sandriana

In totaal zijn er tientallen soorten Dracaena planten in de Dracaena-familie.

Dracaena verzorging

Zet de plant niet op een plek waar hij vol in de zon staat. Een Dracaena heeft niet veel licht nodig. Ook water heeft hij niet veel nodig. Geef water op het moment dat de grond droog is geworden. Wees heel zuinig met voeding: iets minder dan op een flesje plantenvoeding staat. In de herfst en winter is de plant in rust: geef dan geen voeding! De onderste bladeren zullen na een tijdje verkleuren. Deze kun je zonder problemen van de plant naar beneden aftrekken.

Dracaena online kopen

Ben je op zoek naar deze prachtige plant voor in je woonkamer of voor op kantoor? Bij Plantenreus.nl profiteer je standaard van gratis verzending. Ook zijn er mooie combinatie-deals te koop, wat het voor jou nog voordeliger maakt. De Dracaena planten zijn inclusief sierpot te koop, waardoor je met één bestelling klaar bent. Heb je vragen of advies nodig? Laat het ons gerust weten via info@plantenreus.nl.

Veelgestelde vragen