Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Cordyline

Op zoek naar een prachtige Cordyline plant? Dan zit jij hier helemaal op het juiste adres! Wij hebben het grootste online aanbod en wanneer je een Cordyline online bij ons besteld, wordt hij gratis thuisbezorgd!

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Cordyline online kopen

Deze bijzondere kamerplant is verkrijgbaar in verschillende soorten. De Cordyline kan je namelijk kopen met rood, groen of roze bladeren en daarnaast zijn er ook nog die een licht gekleurde bladrand hebben.

Oorspronkelijk komt de uit Nieuw-Zeeland en Brazilië. Deze kamerplant komt uit dezelfde familie als de asperge. Geef de plant ergens een plaats waar halfschaduw is maar waar ook zeker wat gefilterd of indirect zonlicht is.

Verzorging van een Cordyline

Een Cordyline verzorgen is vrij eenvoudig. Deze kamerplant vindt het fijn om altijd in lichtvochtige aarde te staan. Let wel op dat de wortels van deze bijzondere kamerplant niet in een laag water staan. De kans is dan vrij groot dat de wortels gaan rotten.

Zodra de herfst en winterperiode begint ga je deze Cordyline verzorgen door een kleinere hoeveelheid en minder water te geven. Mocht de plant echt kurkdroog staan. Dan valt het onderste blad of bladeren uit. Voel ik ook voor de zekerheid altijd even aan de grond of deze nog vochtig genoeg is.

Cordyline snoeien

Je mag deze plant ook snoeien. Als deze bijvoorbeeld wat kaal is geworden. Snoei of knip nooit verder dan tot 10 cm hoogte. Dan heeft de plant nog genoeg om hiervan te herstellen en om in het groeiseizoen weer uit te lopen.

Wil je graag weten hoe je het beste kan snoeien of wegknippen? Neem dan even de tijd om informatie over een Cordyline online op te zoeken.

Cordyline verpotten

Deze mooie kamerplant mag je verpotten. Doe dit in het voorjaar. Het is ook belangrijk om oud blad weg te halen of te verwijderen. Dat geeft de plant een mooiere aanblik.

Je mag ook plantenvoeding geven maar het is niet echt nodig. Wil je dit toch graag doen? Neem dan universele kamerplantenvoeding en lees even op het etiket hoe je deze het moet doseren.

Een Cordyline kopen met gratis bezorging

Waarom je bij ons een mooie plant moet kopen? Dit is eigenlijk heel simpel. Al onze planten komen direct van de kweker.

Een Cordyline kopen bij ons betekend dat je altijd planten krijgt van uitstekende kwaliteit zijn.

Veelgestelde vragen