Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Citrus

Bekijk hier ons aanbod Citrusplanten.

Citrus kopen

De citrus plant mag eigenlijk niet in je tuin ontbreken. De citrus is een echte blikvanger met zijn prachtige uitstraling en vrolijk gekleurde vruchten.
De citrus gedijt heel goed in ons klimaat, maar dan wel in een pot. Zoek een leuke plek op je terras met veel zon, waar de citrus plant beschut kan staan.
Wil je citroenen, of mandarijntjes, of misschien wel sinaasappel of grapefruit. Je hoeft niet in een warm oord te wonen, het kan gewoon op jouw eigen terras of balkon. Bestel de citrus plant online en pluk deze zomer jouw eigen limoenen thuis.

Citrus plant verzorging

Kijk voor verzorging van de citrus online voor diverse tips. Je kunt bijvoorbeeld het beste regenwater geven in plaats van leidingwater, omdat daar vaak teveel kalk in zit.
De citrus overwintert wel graag binnen op een koele plek. De meeste citrussen kunnen weer naar buiten na ijsheiligen (dat is rond half mei). Er is veel informatie over de citrus plant online te vinden.

De citrus plant verzorgen is niet moeilijk als je er een beetje moeite voor doet. Per citrus plant zijn er wellicht wat andere verzorgingswensen. Bij een goede verzorging beloont jouw citrus plant je met heerlijke vruchten.

Citrus online kopen

Natuurlijk mag de citrus plant niet in jouw tuin ontbreken. De citrus plant kopen doe je natuurlijk bij Plantenreus. Een groot assortiment met zorgvuldig opgekweekte citrus planten, rechtstreeks van de kwekerij.
Groene plant garantie en een snelle levering zijn vanzelfsprekend. Vandaag nog jouw citrus kopen en het hele tuinseizoen genieten van deze vrolijke potplant.

Veelgestelde vragen