Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Botanica

Geen producten gevonden

Botanica

Deze bijzonder mooie plant komt oorspronkelijke uit de tropische regenwouden van Brazilië. De botanica heeft groene bladeren waarbij de nerven wit van kleur zijn.

Daarnaast komen erin het voorjaar ook prachtige gele bloemen in die een aantal weken blijven bloeien.

Dit geeft de plant een unieke uitstraling. De beste plaats is ergens waar niet direct zonlicht komt. Het is beter om ergens een plek te zoeken met lichtschaduw.

Verzorging van de botanica

Ga je een botanica kopen dan kom je er al snel achter dat dit een vrij makkelijke plant als het gaat om de verzorging. Het is belangrijk om de grond heel lichtvochtig te houden.

Een keer per week water geven is voldoende doe dit zodra de grond echt helemaal droog is. Maar er mag absoluut geen water onder in de pot blijven staan om te voorkomen dat de wortels gaan rotten.

Daarnaast mag je deze plant ook af en toe besproeien met wat regenwater. Maar doe het voorzichtig als er in het voorjaar bloemen inkomen. Door het sproeien is het heel goed mogelijk dat de gele bloemen sneller lelijk worden of gaan rotten.

Wil je een voorbeeld zien van de prachtig bloemen? Zoek maar eens op internet naar een botanica online

Verwijder ook direct de uitgebloeide bloemen. Deze prachtige tropische plant houdt wel van een beetje warmte. De beste standplaats is ergens waar het gemiddeld zo tussen de 18 en 22 graden is. Bij een lagere temperatuur kan de botanica afsterven.

Koop nu een botanica plant

Wil je een botanica bij ons kopen? Dan zorgen wij ervoor dat deze netjes en professioneel verpakt wordt. We doen er alles aan om de planten zoals de botanica in perfecte staat en goede conditie bij je af te leveren.

Daarnaast geven we ook altijd verse plant garantie is er toch iets misgegaan? Dan krijg je van ons altijd een nieuwe plant.

Veelgestelde vragen