Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Asplenium parvati

Geen producten gevonden

Asplenium Parvati

Deze prachtige varen komt oorspronkelijk uit de zuidelijke delen van Azië en Australië. Deze Asplenium Parvati heeft mooie donkergroen kleurige bladeren met een fijne open structuur.

De beste plaats voor deze plant is ergens waar er lichtschaduw is maar nooit in het directe zonlicht.

Asplenium parvati verzorging

De Asplenium Parvati verzorgen betekend vooral regelmatig water geven. Deze plant heeft behoorlijk wat water nodig. Het is daarom ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de grond ook altijd vochtig blijft.

Je kan deze prachtige varen ook prima in je badkamer een vochtige ruimte zetten. In de lente en de zomerperiode mag je elke maand wat plantenvoeding geven. Dit doe je in de gieter bij het water.

Daarnaast kan je de Asplenium Parvati ook af en toe besproeien met regenwater.

Heeft deze mooie varen na een tijd behoorlijk wat wortels gekregen en heeft de plant daardoor te weinig grond? Dan is het tijd om te gaan verpotten in.

Geef deze prachtige varen met glanzend donkergroen blad een grotere maat pot. Doe er om aan te vullen nieuwe verse potgrond erbij.

Koop een Asplenium parvati met verse plant garantie

Koop je Asplenium Parvati bij Plantenreus.nl. We geven je namelijk altijd een verse plant garantie. Bovendien komen al onze planten direct van de kweker.

Wil je een Asplenium Parvati kopen dan krijg je van ons gegarandeerd een plant van goede kwaliteit. De bestelde planten heb je binnen twee drie dagen al in huis zonder verzendkosten

Veelgestelde vragen