Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Aloe Vera

De Aloë Vera plant zorgt voor zuivere lucht in huis of op kantoor. Ook makkelijk in het onderhoud!

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Herkomst Aloe Vera plant

De Aloe Vera plant is afkomstig uit het Midden-Oosten. Het is een vetplant (of succulent) die tegenwoordig op veel plekken vindbaar is. Het blad van de Aloe Vera plant kan tot wel 60cm lang worden. Verder kenmerkt het blad zich door de tandjes. De plant leerde lang geleden overleven in de hitte en droogte van de woestijn, dus is heel wat gewend. Stel dat het blad beschadigd raakt? Dan sluit de wond zichzelf met de stofjes in de vloeistof uit het blad.

Zuivere lucht door Aloe Vera

Het sap van de Aloe Vera plant wordt veelal gekweekt voor cosmetica en dranken. Ook is het te gebruiken voor zonnebrand en andere middelen. Een plant die dus veelzijdig in haar gebruik is. Daarnaast zorgt deze Aloe Vera plant ook nog eens voor zuivere lucht in de ruimte, of je de plant nu thuis hebt staan of op kantoor, zuivere lucht zorgt voor een betere leef- en werkomgeving. Een win-win situatie, want de plant ziet er ook nog een prachtig uit.

Aloe Vera plant kopen

Ben je geïnteresseerd in de Aloe vera plant en wil je deze kopen? Profiteer dan van de volgende voordelen van Plantenreus.nl:

  • Altijd gratis verzending
  • Levering in 2-3 werkdagen
  • Professioneel verzonden
  • Groene plant garantie
  • Rechtstreeks vanuit de kwekerij

Veelgestelde vragen