Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Categorieën

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Agave shaka zulu

De Agave ‘Shaka Zulu’ heeft mooie donkergroene bladeren die grijs kleuren aan de randen. Verkrijgbaar met verschillende kleuren potten en zelfs in setjes!

Geen producten gevonden

Agave Shaka Zulu oorsprong

Deze prachtige kamerplant komt van oorsprong uit het zonnige Mexico. De blauwe agave, dat bekend is van de productie van Tequila, is familie van de agave shaka zulu. Tequila is de nationale drank van Mexico. Omdat de plant uit Mexico komt kan het ook goed tegen zon. Wees daarom niet bang om de Agave Shaka Zulu op een zonnige plaats in huis te plaatsen. Dit kan geen kwaad. De bladeren hebben scherpe punten aan het uiteinde, deze zijn wel kwetsbaar.

Agave Shaka Zulu kopen

Bij Plantenreus.nl hebben we een mooi aanbod Agave Shaka Zulu kamerplanten. Kies je favoriete kleur bijpassende pot en maak het interieur van je huis compleet. Je kunt zelfs setjes kiezen, dit maakt het ook nog eens voordeliger. Je kan kiezen voor een set van twee planten of een set van drie planten. Precies wat je nodig hebt!

Verzorging van de Agave Shaka Zulu

De Agave Shaka Zulu heeft weinig verzorging nodig, ideaal dus in het onderhoud. Doordat de Agave water opslaat in haar bladeren kan de succulent lang zonder water. De Agave Shaka Zulu groeit vrij langzaam en heeft weinig voeding nodig. Extra voeding kan (bijvoorbeeld in de winter en herfst) schadelijk zijn. Pas hier dus mee op.

Veelgestelde vragen