Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Kamerplanten zoeken op grootte

Ben jij op zoek naar een kamerplant in een specifieke grootte? Zoek dan niet verder, want wij hebben onze “kamerplanten op grootte” categorieën in het leven geroepen! Hierdoor kunnen wij jou precies de juiste kamerplanten bieden waar jij naar op zoek bent.

Wij hebben 4 verschillende categorieën samengesteld waarin wij alle planten uit ons assortiment hebben onderverdeeld per grootte. Deze categorieën zijn:

Gemakkelijk de juiste kamerplant vinden in de gewenste grootte

Zo kun jij dus heel gemakkelijk precies de juiste kamerplanten vinden waar jij naar op zoek bent! Zoek je bijvoorbeeld een leuke, kleine plant voor in de badkamer? Dan kun je deze vinden in de 0 t/m 25 centimeter kamerplanten.

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een hele mooie grote plant, van 150 centimeter voor in de slaapkamer of woonkamer? Dan vind je deze in de 75+ centimeter kamerplanten categorie.

Niet de plant gevonden waar jij naar op zoek was?

Helaas toch niet de plant gevonden waar jij naar op zoek was? Wat vervelend, maar wees niet getreurd! Onze team van plantenspecialisten staan voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de gewenste plant.

Neem daarvoor contact op met info@plantenreus.nl en mail ons jouw vraag! Wij zullen dan ons team van enthousiaste plantenliefhebbers inschakelen om de zoektocht aan te gaan om ervoor te zorgen dat jij snel de juiste plant in huis of op kantoor hebt staan.