Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Ecosysteem plant

Wil jij gemakkelijk en snel online een Ecosysteem plant kopen? Dat doe je natuurlijk bij Plantenreus.nl! Bestel hem nu en hij wordt gratis bij je thuisbezorgd!

Categorieën

Hoogte plant

Diameter pot

Reviews

Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker
Groen garantie

Ecosysteem plant

Heb je geen groene vingers of vergeet je wellicht je mooie kamerplanten weleens water te geven. Dan is een ecosysteem plant echt iets voor jou. De planten in een ecosysteem zitten in een fraai bolgevormd glas die afgesloten wordt met een kurk.

Door een combinatie van grind, houtskool, potgrond planten en een laagje mos samen met een bepaalde hoeveelheid water en voeding zijn de planten nagenoeg zelfvoorzienend.

Ecosysteem plant met lamp

Je kan ook kiezen voor een ecosysteem plant met lamp. De verlichting zorgt voor nog meer sfeer en maakt van je planten in het bolvormige glas een echte eye catcher. De lamp of verlichting zit onder de kurk waarmee je het goed af kan sluiten.

Bekijk hier ons assortiment ecosystemen met verlichting.

Verzorging van een ecosysteem

Een ecosysteem plant kant en klaar kopen voor in je huis is een leuk idee. Er zijn wel een aantal aandachtspunten. Maar het fijne is je hoeft er echt heel weinig aan te doen.

Wil je een ecosysteem plant dan adviseren we je wel om even goed de instructie te lezen of door te nemen. Overigens kan je ook informatie zoeken op internet tik even de zoekwoorden Ecosysteem plant online in en je krijgt vanzelf een heleboel tips en info te zien.

Water voor een Ecosysteem

Water of extra voeding geven is in principe niet nodig. Dat regelt de plant of planten zelf in het afgesloten bolvormige glas. Een Ecosysteem staat het liefst ergens waar wel zonlicht is maar niet in de volle zon. Ook een plaats volledig in de schaduw is ongeschikt. Door te veel zonlicht of te donker staan kan er condensvorming ontstaan.

Daarnaast is het ook goed om iedere maand het bolvormige glas met planten een stukje te draaien. Dit zorgt ervoor dat de planten wat meer gelijkmatig licht krijgen en kunnen groeien.

Temperatuur Ecosysteem

Een van de belangrijkste aandachtspunten bij het Ecosysteem plant kopen en in je huis een plekje geven is de temperatuur. Je moet ervoor zorgen dat de planten in het glas constant in dezelfde temperatuur staan. Verplaats daarom bijvoorbeeld het ecosysteem niet in een keer van de warme woonkamer naar de wat koelere bijkeuken.

Een ecosysteem plant bestellen

Heb je interesse en wil je graag een Ecosysteem plant kopen? In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment. Het uitzoeken en bestellen is heel eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat deze professioneel wordt verpakt en dat jij de bestelling binnen twee of drie dagen in ontvangst kan nemen.

Veelgestelde vragen