Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

Olijfbomen zijn een mooie aanwinst voor elke tuin, en ze kunnen met een grote verscheidenheid van planten gecombineerd worden.

Als je ideeën zoekt over wat je rond je olijfboom kunt laten groeien, lees dan verder voor enkele aanbevelingen.


Bekijk onze assortiment aan olijfbomen

Welke planten passen goed bij een olijfboom?

Welke planten passen bij een olijfboom? Olijfbomen zijn een klassieke mediterrane plant, en ze vormen een mooie aanwinst voor elke tuin. Als je echter van plan bent een olijfboom te planten, zul je de juiste begeleidende planten moeten kiezen. Enkele goede keuzes zijn lavendel, rozemarijn, en salie.

Deze planten hebben allemaal vergelijkbare groei-eisen als olijfbomen, en ze geven ook prachtige bloemen die de bladeren van de olijfboom complimenteren.

Een andere mogelijkheid is om olijfbomen te planten naast groenblijvers, zoals cipressen. Dit geeft een mooi contrast in je tuin, en het zorgt ook voor belangstelling het hele jaar door.

Welke planten je ook kiest, zorg ervoor dat je ze voldoende ruimte geeft om te groeien. Olijfbomen kunnen vrij groot worden, dus je zult voldoende ruimte voor ze moeten laten om zich uit te breiden. Met een beetje planning kun je een mooie tuin aanleggen met een olijfboom en zijn perfecte metgezellen.

Wil jij tips over hoe jij het beste jouw olijfboom water kunt geven? Bekijk dit artikel over olijfbomen Verzorgen

Welke planten passen bij een olijfboom

Shop jouw planten die perfect bij een olijfboom passen bij Plantenreus.nl

Als je een mooie plant zoekt voor bij je olijfboom, zoek dan niet verder! Wij hebben een verbazingwekkende selectie planten die perfect zijn voor elk huis of tuin.

Met zo’n grote verscheidenheid om uit te kiezen, vind je vast en zeker de perfecte plant om je olijfboom te accentueren en je tuin tot leven te brengen. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod planten die bij een olijfboom passen en haal ze in huis!

Bekijk het assortiment van de olijfbomen

Bekijk hier onze categoriën

Load More