Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Gratis verzending
Professioneel verpakt
Levertijd 1-2 werkdagen
Vers van de kweker

De badkamer is de perfecte plek om een klein stukje natuur binnen te brengen. Planten in de badkamer zorgen niet alleen voor een sfeervolle ambiance, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit en kunnen bijdragen aan jouw eigen wellness-moment. In deze blogpost verkennen we de beste soorten planten voor je badkamer en hoe je deze kunt combineren met stijlvolle accessoires.

Pot planten set badkamer (4 pak)

De “Belle Vous Mini Groen, Paars & Witte Artificiële Faux Pot Planten Set” is een sfeervolle toevoeging voor elke ruimte. Deze set van vier kunstplanten, in een harmonieuze mix van groene, paarse en witte kleuren, biedt een realistische en onderhoudsvrije decoratie. De planten zijn gemaakt van duurzaam plastic en komen in stijlvolle, grijze potten van papierpulp, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Perfect voor diegene die een groene touch wil toevoegen in de badkamer zonder de zorg voor het onderhoud van echte planten.

Aloe vera plant en vrouwentong plant voor in de badkamer met plantenvoeding

De set bestaat uit Scindapsus en Monstera en dit is een prachtige toevoeging voor elk interieur, maar voornamelijk in uw badkamer thuis. Deze planten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook bekend om hun luchtzuiverende kwaliteiten. De set wordt geleverd met een boek over kamerplanten en universele plantenvoeding, wat het een ideale keuze maakt voor zowel beginnende als ervaren plantenliefhebbers. De combinatie van het stijlvolle ontwerp en de praktische extra’s maakt deze set een uitstekende keuze, klik op het product voor meer informatie.

Areca in luxe siermand Amber Wit

De Areca in luxe siermand Amber Wit is een luchtzuiverende kamerplant die eenvoudig te onderhouden is. Bekend als de Goudpalm, valt deze plant op door haar mooie geveerde bladeren met een lichtgroene kleur. De Areca gedijt het best in halfschaduw en heeft een gemiddelde waterbehoefte. Met een hoogte van 55-70 cm en een potdiameter van 18 cm, is de plant zowel decoratief als functioneel. De plant komt direct vers van de kwekerij en wordt geleverd in een stijlvolle witte siermand, gemaakt van duurzaam zeegras. Benieuwd naar het product? Klik dan op de link hieronder op het product.

Badkamer planten zijn belangrijker dan je misschien wel dacht, waarom?

1. De luchtzuivering in je badkamer die bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. 

Planten in de badkamer zijn meer dan alleen een decoratief element. Ze fungeren als natuurlijke luchtzuiveraars die giftige stoffen absorberen en zuurstof produceren. Dit leidt tot een schonere en gezondere lucht, wat vooral belangrijk is in een ruimte zoals de badkamer waar frisse lucht essentieel is voor een aangename en gezonde omgeving.

2. Planten in je badkamer creëert een spa gevoel 

Planten kunnen in de badkamer een dubbele functie vervullen: ze verhogen de luchtvochtigheid en transformeren de ruimte tot een ontspannende spa. Door de natuurlijke eigenschappen van planten om water te verdampen, helpen ze een ideale vochtbalans in de badkamer te creëren. Dit zorgt niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar is ook voordelig voor de gezondheid van zowel de huid als de luchtwegen.

3. Ervaar rust en ontspanning met groen in je badkamer

Deze titel belicht hoe de aanwezigheid van planten in de badkamer kan bijdragen aan stressvermindering. Het groen zorgt voor een kalme en ontspannen sfeer, ideaal voor momenten van rust.

4. Maak je badkamer stijlvol en levendig met de juiste planten

Natuurlijk is het ook heel stijlvol om planten in je badkamer te hebben. Ze hoeven niet alleen functioneel te zijn, maar hebben ook een decoratieve waarde. Ze voegen een stijlvol en levendig element toe aan je badkamer waardoor deze ruimte zowel mooier als comfortabeler wordt.

Bekijk hier onze categoriën